Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

heavy metals ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

heavy metals anlamı
ağır metaller

"heavy metals" için örnek kullanımlar

Use of clean minerals, free from excess salts, heavy metals and unneeded fillers is a key component to product selection and development.
Aşırı tuz arınmış temiz mineraller, kullanımı, ağır metaller ve gereksiz dolgu ürün seçimi ve geliştirilmesi için önemli bir bileşenidir.
Kaynak: marketwire.com
"But the test we've run so far on heavy metals and a few of the marine biotoxins have also turned up negative. Nothing really seems to fit very well.
"Ama biz ağır metaller ve deniz biyotoksinler birkaç üzerinde bugüne kadar çalıştırmak testi de negatif kadar açık olması. Hiçbir şey gerçekten çok iyi uyacak şekilde görünüyor.
Kaynak: stuff.co.nz
Use of sludge is controversial because it can contain lead, mercury and other toxic heavy metals that are not removed in the sewage treatment process.
Bu kurşun, cıva ve kanalizasyon arıtma sürecinde kaldırılmaz diğer toksik ağır metaller içerebilir çünkü çamur kullanımı tartışmalıdır.
Kaynak: sanluisobispo.com
Some critics have said the substance contains dangerous elements, such as heavy metals, and it may have been spread in some fields without proper documentation.
Bazı eleştirmenler maddenin ağır metaller gibi tehlikeli unsurlar içeren ve gerekli belgeleri olmayan bazı alanlarda yayılmış olabilir dedi.
Kaynak: blog.pe.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.