Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

the House of Lords ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

"the House of Lords" için örnek kullanımlar

Saatchi, an advertising executive who sits in the House of Lords, acknowledges his bill was driven by grief at his wife's death.
Saatchi, Lordlar Kamarası'nda oturur bir reklam müdürü, onun faturası karısının ölümünden üzüntüsü ile sürüldü onaylar.
Kaynak: blog.aarp.org
It was a dogma that saw Lord Brougham declare in the House of Lords that the rights of property take priority over the rights of Irish tenants to survive.
Lord Brougham mülkiyet hakları hayatta İrlandalı kiracı hakları öncelik alması Lordlar Kamarası'nda ilan gördüm bir dogma oldu.
Kaynak: thegazette.com
A vote by the House of Lords in favour of protecting tenants in the private rented sector by regulating the lettings industry has been welcomed by housing and consumer organisations.
Yerleşim endüstrisi düzenleyerek özel kiralanan sektörde kiracıların korunması lehine Lordlar Kamarası tarafından bir oy konut ve tüketici örgütleri tarafından memnuniyetle olmuştur.
Kaynak: 24dash.com
In its report Ready for Ageing, The House of Lords Committee on Public Service and Demographic Change has called for the Government and all political parties to take action now to avoid a future crisis.
Raporunda Yaşlanma için hazır olarak, Kamu Hizmeti ve Demografik Değişim üzerine Lordlar Komitesi Evi Hükümeti ve gelecekteki bir krizi önlemek için derhal harekete geçmesi için bütün siyasi partiler için çağrıda bulunmuştur.
Kaynak: carehome.co.uk

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.