Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

inner city ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

"inner city" için örnek kullanımlar

Some of my most enjoyable movie experiences have been at inner city theatres where talk amongst viewers and at characters on the screen was not only accepted, but expected.
Benim en keyifli film deneyimleri Bazı izleyiciler arasında ve ekrandaki karakter konuşma sadece kabul nerede şehir tiyatrolarında olmuştur, ama beklenen.
Kaynak: policymic.com
This week advertising agencies became the latest inner city denizens to jump on the bandwagon, making oblique threats of "creative" ad campaigns to highlight the pettiness and inefficacy of the tax.
Bu hafta reklam ajansları vergi küçüklük ve etkisizlik vurgulamak için "yaratıcı" reklam kampanyalarının oblik tehdit, trenine atlamak için son kent sakinleri oldu.
Kaynak: stuff.co.nz
Ltd is a subsidiary of Fulin Group which owns and operates over 5,000 diesel inner city buses in West China and is recently recipient of several grants from the Chinese government to produce low emission vehicles.
Ltd düşük emisyonlu araçlar üretmek için Çin hükümeti birkaç hibe yakın alıcı sahibi ve işletmecisi olan Batı Çin'de 5.000 'den fazla dizel, şehir içi otobüs ve olan Fulin Grubu'nun bir iştiraki.
Kaynak: elp.com

Yakın Kelimeler

(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.