Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

the International Monetary Fund ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

the International Monetary Fund anlamı
Uluslararası Para Fonu

"the International Monetary Fund" için örnek kullanımlar

After about 10 hours of talks in Brussels, eurozone finance ministers and the International Monetary Fund agreed on a rescue deal for Cyprus on Saturday.
Brüksel'deki görüşmeler yaklaşık 10 saat sonra, avro bölgesi maliye bakanları ve Uluslararası Para Fonu Cumartesi günü Kıbrıs için bir kurtarma anlaşması üzerinde anlaştılar.
Kaynak: globalpost.com
Eurozone finance ministers and the International Monetary Fund struck a deal early Saturday to bail out Cyprus with aid of up to 10 billion euros, diplomats said after some 10 hours of talks.
Avro bölgesi maliye bakanları ve Uluslararası Para Fonu 10 milyar avroya kadar para yardımı ile Kıbrıs kurtarmak için erken Cumartesi bir anlaşma, diplomatlar müzakerelerin bazı 10 saat sonra dedi.
Kaynak: emirates247.com
He said: "Vince Cable, the International Monetary Fund, myself, many others are all saying unless you get the economy moving, unless you get some growth back, the deficit will stay high."
Dedi ki: "Eğer ekonomide hareketli olsun sürece Vince Cable, Uluslararası Para Fonu, kendimi, diğerleri hepsi geri bazı büyüme olsun sürece, açığı yüksek kalacak, diyor."
Kaynak: bbc.co.uk
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.