Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

kea ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

kea anlamı
isim
1) Yeni Zelanda koca papağanı

"kea" için örnek kullanımlar

In 2009, he received a KEA World Class New Zealand award and in 2010 was given a University of Waikato Distinguished Alumni Award.
2009 yılında, o bir KEA World Class Yeni Zelanda ödülünü aldı ve 2010 yılında Waikato Seçkin Mezun Ödülü bir üniversite verildi.
Kaynak: scoop.co.nz
It has been granted to allow Kea to conduction exploration activities over the Hickman lead, which extends beyond the previous block boundary.
Bir önceki Blok sınırlarının ötesine uzanan Hickman kurşun, üzerinde iletim arama faaliyetleri için Kea izin verilmiştir.
Kaynak: rigzone.com
Along the way, Grylls encounters New Zealand natives, like entomologist Ruud Kleinpaste, and local animals, like the Tutara lizard, Kea bird and Weta bug.
Along the way, Grylls Tutara kertenkele, Kea kuş ve Weta böcek gibi, Yeni Zelanda entomolog Ruud Kleinpaste gibi yerliler, ve yerel hayvan karşılaşır.
Kaynak: mashable.com
The video also has a cast of native New Zealand creatures including a Kea, a Tuatara, glow worms, a 'Moa' and Kiwi entomologist Ruud Kleinpaste, also known as the Bug Man.
Video aynı zamanda Bug Man olarak bilinen bir Kea, bir Tuatara, kızdırma solucanlar, bir 'Moa' ve Kivi entomolog Ruud Kleinpaste dahil yerli Yeni Zelanda yaratıklar bir döküm var.
Kaynak: travel.cnn.com
The kea is a parrot native to New Zealand. Kea can also refer to: Kea, Cornwall , civil parish and village in Cornwall, in the United
Kaynak: Kea (disambiguation)

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.