Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

lee ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

lee anlamı
isim
1) rüzgâraltı
2) rüzgâr almayan yer
3) kuytu

"lee" için örnek kullanımlar

"I've been on a lot of teams where you're waiting for the season to be over," said Lee, averaging 21.0 points over his last five matchups versus Chicago.
"Ben sezon boyunca olmak için bekliyorlar takımlara bir sürü oldum," Lee, Chicago karşısında oynadığı son beş karşılaşmalar boyunca 21.0 sayı ortalamasıyla, dedi.
Kaynak: sports.yahoo.com
He is likely to stay with wife Lee and their newborn son, Will, for three or four days, which would still give him time to be on deck for the final Test in Delhi.
O, eşi Lee ve onların yeni doğan oğlu ile kalmak için, üç ya da dört gün boyunca, hangi hala onu Delhi son test için güvertede olmak için zaman verecek misin muhtemeldir.
Kaynak: timesofindia.indiatimes.com
The Yankees are expecting Teixeira back sometime in the middle of May, so their offer was probably not as guaranteed as Lee would have liked and not enough for him to come out of retirement.
Yankees Mayıs ortasında bazen geri Teixeira bekliyoruz, böylece onların teklif muhtemelen Lee isterdi gibi garanti değil ve onu yeterince emeklilik çıkması için değil.
Kaynak: bleacherreport.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.