Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

loadstar ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

loadstar anlamı
isim
1) Çobanyıldızı
2) Kutupyıldızı

"loadstar" için örnek kullanımlar

enlisted the help of producers Loadstar for five out of the 10 tracks, and their influence is clear to see.
10 parçalık beş üretici Loadstar yardım Ilan ve etkileri görmek için açıktır.
Kaynak: journal-online.co.uk
Loadstar, Delta Heavy, Dismantle, Decibel, Drenge, Bondax, Gorgon City, P Money, Chroma, Gentlemen Jonny, Eliza & the Bear and Rossi Noise will also perform.
Loadstar, Delta Ağır, Desibel, Drenge, Bondax, Gorgon Şehir, P Money, Chroma, Beyler Jonny, Eliza & Bear ve Rossi Gürültü de seslendirecek sökün.
Kaynak: chroniclelive.co.uk
Unkle, Embrace and Loadstar have also been booked to play DJ slots, while David Icke, Jonathan Cainer and Prof David Nuttare booked for the Secret Forum tent.
David Icke, Jonathan Cainer ve Prof David Nuttare Gizli Forum çadır için rezervasyonu yaparken Unkle, Embrace ve Loadstar ayrıca, DJ yuvaları oynamak için rezerve edilmiştir.
Kaynak: gigwise.com
Loadstar, Delta Heavy, Dismantle, Decibel, Drenge, Bondax, Gorgon City, P Money, Chroma, Gentlemen Jonny,Eliza & the Bear and Rossi Noise will also perform and the North East finest music festival.
Loadstar, Delta Ağır, Desibel, Drenge, Bondax, Gorgon Şehir, P Money, Chroma, Beyler Jonny, Eliza & Bear ve Rossi Gürültü de gerçekleştirecek ve Kuzey Doğu seçkin müzik festivali sökün.
Kaynak: youngacademic.co.uk

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.