Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

meshuggah ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

meshuggah anlamı
isim
1) çatlak
sıfat
1) deli

"meshuggah" için örnek kullanımlar

Meshuggah vocalist Jens Kidman was forced to sit out last night's performance in Atlanta due to coming down with the flu.
Meshuggah vokalist Jens Kidman nedeniyle grip iniyor Atlanta dün gece performansını oturup zorunda kaldı.
Kaynak: bloody-disgusting.com
I put it through its paces with the new Nick Cave and the Bad Seeds album, plus new stuff from Meshuggah and punk icons Bad Religion.
Ben yeni Nick Cave ve Bad Seeds albümü, artı Meshuggah ve punk simgeleri Bad Religion gelen yeni şeyler ile kendi adım ile koyun.
Kaynak: gmanetwork.com
After missing a gig last night in Atlana, Meshuggah frontman Jens Kidman will be forced to miss tonight's show at The Fillmore in Charlotte, North Carolina.
Atlana bir konser dün gece eksik sonra, Meshuggah solisti Jens Kidman Charlotte, Kuzey Carolina Fillmore'daki geceki gösteri kaçırmak zorunda kalacak.
Kaynak: gunshyassassin.com
This week, Swedish progressive metal band Meshuggah have been performing alongside a cardboard cutout of their singer, Jens Kidman, whose fearsome voice was completely annihilated by the flu.
Bu hafta, İsveçli progressive metal grubu Meshuggah onların şarkıcı olan korkunç sesi tamamen gribi yok edildi Jens Kidman, bir karton kesme yanında performans edilmiştir.
Kaynak: blogs.villagevoice.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.