Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

parley ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

parley anlamı
fiil
1) görüşmek
2) barış görüşmesi yapmak
3) konuşmak
4) yabancı dil konuşmak
isim
1) görüşme
2) tartışma
3) toplantı

"parley" için örnek kullanımlar

Super Eagles coach, Stephen Keshi at a parley with journalists in Lagos at the weekend threw some more light into Eagles campaign at the Nations Cup and other issues.
Hafta sonu Lagos gazeteciler ile bir müzakere de Süper Kartallar koç, Stephen Keshi Uluslar Kupası ve diğer konularda Eagles at kampanyası içine biraz daha fazla ışık attı.
Kaynak: sports.myjoyonline.com
The Scissor takedown was used to great effect in the Ryo Chonan versus Anderson Silva fight from Pride Shockwave 2004, and Chonan managed to parley it into an instant fight ending inverted heelhook.
Makas takedown Pride Shockwave 2004 Ryo Chonan karşı Anderson Silva mücadelede büyük etkisi kullanılır ve Chonan ters heelhook biten bir anlık mücadele içine görüşmek başardı.
Kaynak: bloodyelbow.com
The Mba saga was one of the touch points at Tuesday's parley between Keshi and the media when the Super Eagles camp opened ahead of the Brazil 2014 qualifying match against Kenya in Calabar on March 23.
Mba destan Keshi ve Süper Kartallar kampında 23 Mart'ta öncesinde Calabar Kenya'ya karşı Brezilya 2014 eleme maçında açılmış medya arasındaki Salı günkü müzakere de dokunma noktalarından biri oldu.
Kaynak: sports.myjoyonline.com
En chamade (French: "to sound a parley") refers to powerfully-voiced reed stops in a pipe organ that have been mounted horizontally,
Kaynak: En chamade

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.