Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

paving stone ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

paving stone anlamı
isim
1) parke taşı
2) kaldırım taşı

"paving stone" için örnek kullanımlar

When I recently tripped over a raised paving stone and broke my arm, it was surprising how many people asked me if I was going to sue.
Geçenlerde bir yükseltilmiş parke taşı üzerinde takıldı ve kolumu kırdı, ben dava gidiyordu kaç kişi bana sordu şaşırtıcıydı.
Kaynak: thisishullandeastriding.co.uk
Maybe once a month, Peter Jensen walks the winding path to the memorial point behind San Diego Hospice where his wife's name is engraved on a paving stone.
Belki ayda bir kez, Peter Jensen karısının adını bir kaldırım taşı üzerinde kazınmıştır San Diego Darülaceze arkasındaki anıt noktasına dolambaçlı bir yol yürüyor.
Kaynak: utsandiego.com
About 50 people at the Gathering Event registered their interest in the stones and there is a volunteer architect interested in heading up the paving stone team.
Buluşması etkinliğinde yaklaşık 50 kişi taşları kendi ilgi tescil ve parke taşı ekibi başlığı ilgilenen gönüllü mimar vardır.
Kaynak: kingstoncommunitynews.com
Bieber received the "loudest scream" ever recorded at the venue when he took to the stage for the Capital FM Summertime Ball show, and the achievement has now been memorialised in a paving stone.
Bieber o Capital FM Summertime Top gösteri için sahne aldı zaman hiç mekan kaydedilen "sesin çığlık" almış ve başarı artık bir kaldırım taş memorialised olmuştur.
Kaynak: theage.com.au

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.