Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

potato chip ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

"potato chip" için örnek kullanımlar

So we asked all the fans, what is the BEST potato Chip?
Bu yüzden tüm fanları sordu, ne İYİ patates Chip nedir?
Kaynak: sacramento.cbslocal.com
Besides watching your waistline and potato chip consumption, you'll have to deal with tighter rules about whether your spouse's or your insurance pays for doctor visits.
Bel ve patates cipsi tüketimi izlerken yanında, eşinizin ya da sigorta doktor ziyaretleri için ödediği konusunda sıkı kuralları ile uğraşmak zorunda olacak.
Kaynak: cnbc.com
I remember those carless days, John Walker winning gold at the Montreal Olympics, and, more importantly, living in a country that only had three flavours of potato chip.
O carless gün, sadece patates cipsi üç tatlar vardı bir ülkede yaşayan John Walker kazanan Montreal Olimpiyatları'nda altın, ve daha da önemlisi, hatırlıyorum.
Kaynak: stuff.co.nz
That was from a small test batch system; now it will be coming out of an expanded brewery in the old Husman's potato chip factory, where all the Moerlein beers will be brewed and bottled.
Bu küçük bir test Kesikli sistem idi, şimdi tüm Moerlein bira demlendi ve şişelenmiş edilecek eski Husman en patates çip fabrikası, genişletilmiş bir bira dışarı geliyor olacak.
Kaynak: cincinnati.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.