Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

be predisposed to ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

be predisposed to anlamı
yatkın olmak

"be predisposed to" için örnek kullanımlar

What diseases you might be predisposed to, what mutations you might silently carry.
Hangi hastalıklar size sessizce taşımak olabilir ne mutasyonlar, yatkın olabilir.
Kaynak: hereandnow.wbur.org
The new findings suggest that some individuals and families may be predisposed to chronic neck pain and its adverse health and social impact.
Yeni bulgular, bazı bireyler ve aileler kronik boyun ağrısı ve olumsuz sağlık ve sosyal etkilerini yatkın olabileceğini düşündürmektedir.
Kaynak: eurekalert.org
Timothy Lightfoot, a kinesiologist from the University in questions, who has pioneered the study, suggests through his findings that we may be predisposed to being inert and lazy.
Timothy Lightfoot, çalışma öncülük etmiştir sorular Üniversitesi'nden bir kinesiologist, biz atıl ve tembel olmaya yatkın olabilir ki onun bulguları aracılığıyla göstermektedir.
Kaynak: hivehealthmedia.com
'It's true that if your parents have beautiful skin and features, you will be predisposed to the same,' says Dr Nadine Pernodet, executive director of Skin Biology, Research and Development for the Estée Lauder Companies.
'Ailene güzel bir cilde ve özellikleri varsa, aynı yatkın olacağını doğrudur,' Dr Nadine Pernodet, Estee Lauder Şirketler için Cilt Biyoloji, Araştırma ve Geliştirme direktörü diyor.
Kaynak: dailymail.co.uk

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.