Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

radian ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

radian anlamı
radyan

"radian" için örnek kullanımlar

"On February 25th, Radian announced a 34 million share secondary offering, which dramatically improved the company's balance sheet.
"25 Şubat'ta, Radian dramatik şirketin bilanço geliştirilmiş bir 34 milyon hisse ikincil arz açıkladı.
Kaynak: au.finance.yahoo.com
Radian is at its highest level in two years, and one trader apparently believes that there's no going back for the mortgage insurer's stock.
Radian iki yıl içinde en yüksek düzeyde olup, bir tüccar, görünüşte hiçbir ipotek sigortacının stok için oraya gidiyor inanıyor.
Kaynak: optionmonster.com
Radian shares now trade at about 1.5 times book value, compared with less than half of book value for MGIC and a quarter of book value for Genworth, which also has a life insurance business.
Radian hisseleri artık daha az kitap MGIC için değer ve aynı zamanda bir hayat sigortası iş vardır Genworth için defter değerinin dörtte yarısından kıyasla, yaklaşık 1,5 kat defter değeri ticaret.
Kaynak: thestreet.com
MGIC Investment Corp. has more than doubled this year, and was up 15 percent today after saying it began an offering of stock and bonds, underwritten by Goldman Sachs Group Inc. Radian has advanced 71 percent this year.
MGIC Investment Corp daha bu yıl iki katına, ve Goldman Sachs Group Inc Radian tarafından underwritten stoku ve tahvillerinin bir teklif, bu yıl yüzde 71 ilerlemiştir başladı söyleyerek sonra yüzde 15 bugün olmuş.
Kaynak: fa-mag.com
The radian is the standard unit of angular measure, used in many areas of mathematics . An angle's measurement in radians is numerically
Kaynak: Radian
The radian per second (symbol: rad·s−1 or rad/s) is the SI unit of rotational speed (angular velocity ), commonly denoted by the Greek
Kaynak: Radian per second

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.