Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

radio frequency ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

radio frequency anlamı
isim
1) radyo frekansı

"radio frequency" için örnek kullanımlar

The metal affects radio frequency and can interfere with a phone's reception.
Metal radyo frekansı etkiler ve telefonun alışını bozabilir.
Kaynak: focustaiwan.tw
The towers slated to close are at smaller airports with light traffic, and all pilots are trained to land without help by communicating among themselves on a common radio frequency.
Kapatmak için planlanan kule hafif trafiği olan küçük havaalanlarından altındadır ve tüm pilotlar ortak bir radyo frekansı kendi aralarında iletişim kurarak yardım almadan arazi için eğitilmiştir.
Kaynak: huffingtonpost.com
In the 1950s Cambridge University astronomers had created a catalog of more than 300 objects in the sky that produced some pretty spectacular emissions in the radio frequency range.
1950'lerde Cambridge Üniversitesi astronomlar radyo frekans aralığındaki bazı hoş emisyonları üretilen gökyüzünde 300'den fazla nesneleri bir katalog yaratmıştı.
Kaynak: blog.chron.com
The towers slated to close are at smaller airports with lighter traffic, and all pilots are trained to land without help by communicating among themselves on a common radio frequency.
Kapatmak için planlanan kule hafif trafik ile küçük havaalanlarından altındadır ve tüm pilotlar ortak bir radyo frekansı kendi aralarında iletişim kurarak yardım almadan arazi için eğitilmiştir.
Kaynak: caller.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.