Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

cross the Rubicon ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

cross the Rubicon anlamı
kelime öbeği
1) dönüşü olmayan bir şey yapmak

"cross the Rubicon" için örnek kullanımlar

I listen to young people and I keep hoping I'm going to learn something incredible that will help me cross the rubicon to somewhere I've never been.
Ben gençleri dinlemek ve ben bana olmamıştım bir yere rubicon geçmeye yardımcı olacak inanılmaz bir şey öğrenmek için gidiyorum umut tutun.
Kaynak: mtvhive.com
David Cameron has made clear his opposition to statutory underpinning of a new regulator, arguing that it would "cross the Rubicon" after centuries of press freedom.
David Cameron, basın özgürlüğü yüzyıllar sonra "Rubicon çapraz" savunarak, yeni bir regülatör yasal dayanaklarına muhalefetini açıkça belirtti.
Kaynak: guardian.co.uk
When the recommendations were published, David Cameron spoke against using statute to underpin regulation, saying it would "cross the Rubicon" after centuries of press freedom.
Tavsiyeler yayımlandığında, David Cameron, basın özgürlüğü yüzyıllar sonra "Rubicon çapraz" söyleyerek, yönetmelik destekleyecek tüzük kullanarak karşı konuştu.
Kaynak: itn.co.uk
Labour and the Liberal Democrats originally called for Lord Justice Leveson's recommendations to be implemented in full, while Mr Cameron warned that such press law would "cross the Rubicon".
Sayın Cameron böyle basın yasası "Rubicon çapraz" konusunda uyardı ederken Çalışma ve Liberal Demokratlar başlangıçta, tam olarak uygulamak için Yargıç Lord Leveson önerileri için çağrıda bulundu.
Kaynak: channel4.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.