Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

scrape together ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

"scrape together" için örnek kullanımlar

Utterly lacking in china dolls, teen gross out comedy 21 and Over couldn't even scrape together a million and it came in second.
Tamamen genç brüt komedi 21 üzerinden, porselen bebekler, eksik ve fazla bir milyon bile araya kazımak ve ikinci geldi olamazdı.
Kaynak: smh.com.au
Hereford, by comparison, could barely scrape together 16 players because of injury and are working on a fraction of the resources.
Hereford, karşılaştırma, ancak sakatlığı nedeniyle 16 oyuncuları biraraya raspa ve kaynakların bir kısmını üzerinde çalışıyoruz.
Kaynak: worcesternews.co.uk
It's a venue the Italian won't relish visiting given the fact City have scrape together four points from a possible 21 during his reign.
Bu İtalyan gerçeği Şehir saltanatı sırasında olası bir 21 araya dört puan kazımak oylandı verilen ziyaret hoşlanmayacağı bir mekan.
Kaynak: footballfancast.com
Just like it did last year, Samsung's flagship phone will wipe away almost all of the hype Sony and HTC managed to scrape together for the Sony Xperia Z and HTC One in launching that bit earlier.
Geçen yıl yaptığı gibi, Samsung'un amiral gemisi telefonu hemen hemen tüm Sony ve HTC bu biraz erken başlatılması Sony Xperia Z ve HTC One için birlikte kazımak başardı yutturmaca silecek.
Kaynak: trustedreviews.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.