Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

sewer system ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

"sewer system" için örnek kullanımlar

New York is the greatest city ever to hide public transportation amongst the sewer system.
New York kanalizasyon sistemi arasında toplu taşıma gizlemek için şimdiye kadar en büyük kentidir.
Kaynak: wralsportsfan.com
About three and a half years ago, the EPA inspected the Oak Ridge sewer system and noted excessive rainwater leaking into that system during storms.
Yaklaşık üç buçuk yıl önce, EPA Oak Ridge kanalizasyon sistemi denetlenmeli ve fırtınalarda bu sistemin içine sızan aşırı yağmur suyu kaydetti.
Kaynak: oakridger.com
On Saturday, a portion of Mallard Creek Road in north Charlotte will close near the old intersection of Ridge Road for repairs to a sewer system and gas line.
Cumartesi günü, kuzey Charlotte Yeşilbaş Creek Road bir kısmını bir kanalizasyon sistemi ve gaz hattına onarım için Ridge Road eski kavşak yakınında kapanacak.
Kaynak: charlotteobserver.com
A controversial luxury condominium development along the Embarcadero could threaten a major section of the city's sewer system during construction or a major earthquake, according to a new city report.
Embarcadero boyunca tartışmalı bir lüks apartman gelişme yeni bir şehir rapora göre, inşaat veya önemli bir deprem sırasında şehrin kanalizasyon sisteminin önemli bir bölümünü tehdit edebilir.
Kaynak: blog.sfgate.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.