Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

get a sniff of ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

"get a sniff of" için örnek kullanımlar

Jamie Taylor was the next Imps to get a sniff of goal but the Southport defence held him off as he was preparing a shot.
Jamie Taylor bir gol sniff almak için ertesi Imps ama o bir atış hazırlanıyordu olarak Southport savunma ona kapalı tuttu.
Kaynak: thelinc.co.uk
I always like to linger awhile, especially when I get a sniff of the edgeworthia, also known as Japanese rice paper plant.
Ben de Japon pirinç kağıdı bitki olarak bilinen, edgeworthia arasında sniff olsun, özellikle hep, süre oyalanmak istiyor.
Kaynak: fayobserver.com
"I feel bad for these guys that worked so hard this year and don't even get a chance to get a sniff of it this year," Freeman said.
"Ben bu yıl çok çalıştı bu adamlar için kötü hissediyorum ve hatta bu yıl bunun sniff almak için bir şans alamadım," dedi Freeman.
Kaynak: theday.com
I'm guessing we'll have to see what Canter thinks of the value of those two clients in two weeks, when he doesn't get a sniff of deals like he's envisioning.
Sanırım Canter iki hafta içinde bu iki müşteri değerinin ne düşündüğünü görmek gerekir tahmin ediyorum, o bir o bir öngören gibi fırsatlar sniff almadığında.
Kaynak: espn.go.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.