Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

starlit ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

starlit anlamı
sıfat
1) yıldızların aydınlattığı
2) yıldızlarla aydınlanmış

"starlit" için örnek kullanımlar

Sefton soon made way for the stars, who traded hits like Four Seasons in One Day and Before Too Long on a still and starlit night.
Sefton yakında One Day Four Seasons gibi hit işlem gören ve bir hala ve aydınlattığı gece önce Too Long yıldız için yol yaptı.
Kaynak: smh.com.au
A simple streamer hanging before a starlit backdrop takes the form of the Northern Lights in one scene and stony peaks of Mount Hedgehog in another, leaving only the cast to fill in the blanks.
Bir aydınlattığı zemin önce asılı basit bir flama yalnızca döküm boşlukları doldurmak için bırakarak, bir sahnede Northern Lights ve başka Dağı Kirpi taşlı tepe şeklini alır.
Kaynak: the-standard.org
Its interior crafted to resemble a Spanish garden, with a starlit sky above, this beautiful and fascinating venue is a pièce de résistance in an afternoon of music that will entertain and thrill.
Onun iç yukarıda bir yıldızlı gökyüzü ile, bir İspanyol bahçe benzemeye hazırlanmış, bu güzel ve büyüleyici bir mekan eğlendirmek ve heyecanlandıracak bir müzik öğleden sonra bir parça de direnç.
Kaynak: austindailyherald.com
no stop lights in Borrego Springs and night time lighting is kept to a minimum to protect the extraordinary magnificence of the starlit sky.
Kaynak: Borrego Springs, California

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.