Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

taxi rank ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

taxi rank anlamı
isim
1) taksi durağı

"taxi rank" için örnek kullanımlar

Central Taxis director Tony Kenmuir welcomed the decision to reinstate the taxi rank for this weekend.
Merkez Taksiler yönetmen Tony Kenmuir Bu hafta sonu için taksi durağı yeniden kurmaya kararı memnuniyetle karşıladı.
Kaynak: scotsman.com
Rail chiefs are set to pedestrianise the taxi rank outside the station entrance as they prepare to create an impressive new entrance to the city.
Tren şefleri onlar şehre etkileyici bir yeni giriş oluşturmak için hazırlanırken istasyonu girişinde dışında taksi durağı pedestrianise ayarlanır.
Kaynak: chroniclelive.co.uk
In Elm Park, new plans to reduce traffic congestion have recently seen bus stops, loading bays, a taxi rank and parking spaces put into the pavements to ease traffic flow.
Elm Park, yeni trafik sıkışıklığını azaltmak için planladığı yakın otobüs durakları, Rampalarda, bir taksi durağı ve trafik akışını kolaylaştırmak için kaldırımlar koymak park yerleri gördük.
Kaynak: romfordrecorder.co.uk
Work at the airport is scheduled to continue through November, with construction of a new taxi rank, the demolition of the old terminal and the replacement of two aerobridges still to come.
Havaalanına yeni bir taksi durağı inşası ile, Kasım ayı boyunca devam etmesi planlanıyor çalışın, eski terminal yıkım ve iki aerobridges yenilenmesi hala gelecek.
Kaynak: australianaviation.com.au

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.