Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

tench ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

tench anlamı
isim
1) kilizbalığı

"tench" için örnek kullanımlar

Tench are my usual spring target these days but, in truth, the last days of March are generally a bit early for them, too.
Tench bu gün benim her zamanki bahar hedef ama, gerçekte, Mart ayının son günlerinde de genellikle onlar için biraz erken vardır.
Kaynak: edp24.co.uk
Mark Shepherd had a similar net, plus two bonus tench, on the same tactics for 22.4.0, while Pete Clarke had silvers and two bream for 17.4.0.
Pete Clarke 17.4.0 için gümüş ve iki çipura vardı Mark Çoban, 22.4.0 için aynı taktikleri üzerine, benzer bir ağ, artı iki bonus karabalık vardı.
Kaynak: oxfordmail.co.uk
Tench and ide as well as perch and carp were caught as were the same species on Lookout, while on Bassetts carp, rudd, roach and ide were landed.
Lookout ile ilgili aynı tür olduğu gibi Bassetts sazan, kızılkanat, hamamböceği ve ide indi ederken Kadife ve ide yanı sıra levrek, sazan, yakalandı.
Kaynak: journallive.co.uk
The tench or doctor fish (Tinca tinca) is a freshwater and brackish water fish of the cyprinid (commonly called 'carp') family found
Kaynak: Tench
The tench is a species of fish. Tench may also refer to: Benmont Tench , musician. Bobby Tench , musician. Watkin Tench , British marine
Kaynak: Tench (disambiguation)

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.