Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

textile industry ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

"textile industry" için örnek kullanımlar

Since the beginning of 2012, the Chinese textile industry has faced a very complex and volatile environment both domestically and overseas.
2012 yılı başından bu yana, Çin tekstil sektöründe yurtiçi ve yurtdışında bir çok karmaşık ve değişken ortamda karşı karşıya kalmıştır.
Kaynak: heraldonline.com
In addition, many Pakistani plants, especially those related to the country's textile industry, had to shut down their operations as a result of sever energy shortage.
Ayrıca, birçok Pakistanlı bitkiler, özellikle ülkenin tekstil endüstrisi ile ilgili olanlarını, sever enerji sıkıntısı bir sonucu olarak faaliyetlerini kapatmak zorunda kaldım.
Kaynak: eurasiareview.com
Transfer pricing by multinational corporations will come under the spotlight as will the trade in illicit cigarettes and the undervaluation of clothing and textile industry imports.
Çokuluslu şirketler tarafından transfer fiyatlandırması kaçak sigara ve giyim ve tekstil sektöründe ithalatın undervaluation ticareti olacak gibi mercek altına gelecektir.
Kaynak: fm.co.za
Group leader APTMA Gohar Ejaz has said textile industry has failed to produce a single job during last five years due to energy crisis and absence of market access to the world markets.
Grup lideri APTMA Gohar Ejaz tekstil sanayi, enerji krizi ve dünya pazarlarına pazar erişimi olmaması nedeniyle son beş yıl boyunca tek bir iş üretmek için başarısız olmuştur söyledi.
Kaynak: brecorder.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.