Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

wear thin ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

wear thin anlamı
fiil
1) gitgide zayıflamak
2) giderek azalmak

"wear thin" için örnek kullanımlar

Hacky jokes and tacky clothes wear thin in this comedy starring Steve Carell as flashy Las Vegas magician Burt Wonderstone.
Hacky espriler ve pejmürde kıyafetleri gösterişli Las Vegas'ta sihirbaz Burt Wonderstone olarak Steve Carell, oynadığı bu komedi ince giymek.
Kaynak: delawareonline.com
Even the most ardent talent show addict would admit the format started to wear thin years ago, but you were there when it still seemed like fun.
Hatta en ateşli yetenek gösterisi bağımlısı biçimi ince yıl önce giymeye başladı itiraf ederim, ama yine de eğlenceli gibi görünüyordu zaman vardı.
Kaynak: thequietus.com
While Galaxy fans will likely be happy that the S4 has taken design cues from the S3, it could begin to wear thin if Samsung doesn't break the mould eventually.
Galaxy hayranları muhtemelen S4 S3'ten tasarım repliklerini aldığını mutlu olacak olsa da, Samsung'un sonunda kalıp kırmak değilse ince giymek başlayabilir.
Kaynak: zdnet.com
Reports surfaced earlier this winter that Lloyd's behavior was starting to wear thin in the locker room and the Patriots were considering releasing him to erase the problem.
Raporlar Lloyd davranışı soyunma odası ve Patriots sorunu silmek için onu serbest düşünüyor ince giymek başlangıç ​​olduğunu daha önce bu kış su yüzüne çıktı.
Kaynak: blog.masslive.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.