Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

titrate ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

titrate anlamı
fiil
1) titre etmek

"titrate" için örnek kullanımlar

Having a toke is a quick and easy method for those who need instant relief, and the rapid onset allows a patient to more easily titrate their dose.
Bir fırt sahip anlık rahatlama ihtiyacı olanlar için hızlı ve kolay bir yöntem olup, hızlı başlangıçlı bir hasta daha kolay dozu titre sağlar.
Kaynak: blogs.vancouversun.com
This empowers clinicians by allowing them to titrate their care to the individual patient, potentially enabling better outcomes and fewer adverse events.
Bu onları potansiyel olarak daha iyi sonuçlar ve daha az yan etki sağlayarak, bireysel hasta için kendi bakım titre sağlayarak klinisyenler güçlendirir.
Kaynak: marketwatch.com
They titrate nicotine very well." Nonetheless, there remains considerable interest in developing vaccines for nicotine addiction and other addictions, as reported recently by Medscape Medical News.
Onlar çok iyi nikotin titre. "Bununla birlikte, nikotin bağımlılığı ve benzeri gibi Medscape Medical News tarafından son zamanlarda bildirilen diğer bağımlılıklar için aşılar geliştirmekte oldukça ilgi orada kalır.
Kaynak: medscape.com
A Gran plot (also known as Gran titration or the Gran method) is a common means of standardizing a titrate or titrant by estimating the
Kaynak: Gran plot

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.