Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

washing powder ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

washing powder anlamı
isim
1) çamaşır deterjanı

"washing powder" için örnek kullanımlar

You can buy mildewcide products or make your own solution by mixing chlorine bleach, washing powder and water together.
Sen mildewcide ürünleri satın almak veya birlikte toz ve su ile yıkama, karıştırma klor ağartıcı kendi çözüm yapabilirsiniz.
Kaynak: thisisnottingham.co.uk
"These are people who might have a freezer full of beef, but not enough money for washing powder. We're paying for school uniforms, basics like that.
"Bu çamaşır tozu için yeterli para sığır dolu bir derin dondurucu var, ama olmayabilir insanlar. Biz böyle okul üniformaları, temelleri için ödüyoruz.
Kaynak: guardian.co.uk
BERLIN: Germany's Henkel, the maker of washing powder and shampoos, said it expected earnings to rise 10 per cent in 2013 as it reported fourth quarter results in line with expectations.
BERLİN: Almanya Henkel, çamaşır tozu ve şampuan üreticisi, bu beklentiler doğrultusunda dördüncü çeyrek sonuçları bildirilen kazançlar 2013 yılında yüzde 10 artması bekleniyor dedi.
Kaynak: economictimes.indiatimes.com
Since Bhagat assumes that while you might be reading his column, you must also be living the life of the women seen in washing powder commercials, wake up and realise that 'you have a life too'.
Bhagat onun sütun okuma olabilir ederken, aynı zamanda toz reklam çamaşır görülen kadınların yaşam gerektiğini varsayar beri, uyanmak ve 'sen de bir hayatım var' olduğunu biliyoruz.
Kaynak: firstpost.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.