Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

bireyselleşme ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

bireyselleşme anlamı
is. Bireyselleşmek işi.

"bireyselleşme" için örnek kullanımlar

Çocuk gelişimindeki temel güven duygusu, aidiyet, bireyselleşme evreleri hakkında örneklerle bilgi veren Prof.
Children's development of a sense of basic trust, belonging, with examples that provide information about the stages of individuation Prof.
Kaynak: e-haberajansi.com
Elbette sadece iş dünyasındaki değişim değil, çağımızdaki yenileşme ruhu ve bireyselleşme de bu değişime katkıda bulundu.
Of course, not only a change in the business world of today and the spirit of innovation and individualism has contributed to this change.
Kaynak: blog.milliyet.com.tr
Jean giyme kültürü ve modası bireyselleşme ve özgürleşme tutkusuyla yanan Woodstock gençliğiyle beraber hızla tüm dünyaya yayıldı.
Jean wearing youth culture and fashion individualization and emancipation in Woodstock with a burning passion quickly spread all over the world.
Kaynak: hurriyet.com.tr
belirli derecelerde bireyselleşme, ayrışma, bilgi-tabanlı üretim ve değişimin hızlanması (Toffler'ın anahtar ilkelerinden biri "değişim
Kaynak: Alvin Toffler
Bu bağlamda kabul gören varsayımlardan biri; değer değişiminin modern toplumun bir gereği ve bireyselleşme için bir zorunluluk olarak
Kaynak: Değerlerin değişmesi
Bunun aksine; kendini tanımayan bir bireyin, özelliklerini keşfettiği sürece ise “bireyselleşme ” denir. Bu nedenle toplumsallaşma
Kaynak: Toplumsallaşma

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.