Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Birtek ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Kişi Adları Sözlüğü

Birtek anlamı Köken: T.
Cinsiyet: Kız
Eşi olmayan, çok sevilen, yegâne.

"Birtek" için örnek kullanımlar

Onu birtek dünya ötesi varlıklar bilebiliyor sadece.
Only one who knows about the world beyond her assets only.
Kaynak: bilgicagi.com
Birtek Galatasaray mı bu kadar sıkıntıda ?
Is this much trouble Birtek Galatasaray?
Kaynak: medyafaresi.com
Geçen yıl eylül ayında tanışan polis memuru Bekir Birtek ile Bartın Üniversitesi'nde görevli memur Arife Akgün, nikah tarihi için 14 Şubat Sevgililer Günü'nü tercih etti.
Introduced in September last year police officer Ahmed Bakr Birtek Eve with the officer at the University of Bartin, wedding date chosen for the February 14 Valentine's Day.
Kaynak: dha.com.tr
Aydın Doğan'ın Öztürk Serengil'in çok yakın arkadaşı olduğunu söyleyen Seren Serengil "bence orada birtek gazeteciler yazmalı" sözleriyle Melis Alphan'ı kızdıracak sözler söylemeye devam etti..
Öztürk, who was a close friend of Aydin Dogan Serengil'in Seren Serengil "I think journalists should write only one who out there" in the words went on to say the words Melis Alphan'ı upset ..
Kaynak: medyafaresi.com
İstanbul Bölgesi Sanayi Birliği adına Dr. Cudi Birtek , Türkiye İktisatçılar Derneği adına Prof. Refii Suvla , Türk Ekonomi Kurumu adına
Kaynak: 1948 Türkiye İktisat Kongresi
27 Aralık 2003 : Birtek "ดาราศาสตร์" (astronomi) sözü ve 32 interwiki bağlantıları içeren bir madde oluşturuldu. Ondan sonra, 31 Mayıs '
Kaynak: Tayca Vikipedi
Birtek alkollü içecekler bu merasimlerde olmasa daha güzel geçileceğini daha bereketliolacağını umuyoruz. Köyün en meşhur yemeği kuru
Kaynak: Güvendik, Kırkağaç
Birtek yardımcı fiil sayı ve kişiye bağlı çekim yapılabiliyor: aveam, aveai, avea, aveamu, aveatã, avea, ama geçmiş sıfatı değişmiyor.!
Kaynak: Ulahça
Birtek Stick Hockey(Masa Hokeyi)Bölümünde görülmüştür. Masa Hokeyinde finalde Mordecai/Rigby ile savaşmıştır. Oyunda sürekli hile yapar.
Kaynak: Sürekli Dizi
Literatür : Georg Stauth & Faruk Birtek Hgg.: Istanbul. Geistige Wanderungen aus der „Welt in Scherben“ Transcript, Bielefeld 2007 ISBN 978-
Kaynak: 1933-1945 senelerinde Türkiye'ye sürgün

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.