Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

bulaşıkçı ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

bulaşıkçı anlamı
is. İşi kirli kapları yıkamak olan kimse.

Türkçe - İngilizce

bulaşıkçı anlamı
isim
1) dishwasher
2) scullion
3) pearl diver
4) steward
5) bottle-washer

"bulaşıkçı" için örnek kullanımlar

Adana'da kafelerde garson ve bulaşıkçı olarak çalışan 32 yaşındaki Galbiye Özenli, 10 yıl önce hamileyken eşinden boşandı.
Galbiye 32-year-old working as a dishwasher in Adana, cafes and attentive waiter, his wife divorced 10 years ago, she was pregnant.
Kaynak: haber.gazetevatan.com
Bir kebapçıda bulaşıkçı olarak çalıştığı öğrenilen Osman Turan'ın, eşi Cennet Tutan, sürekli şiddet uyguladığı ileri sürüldü.
Osman Turan learned from working as a dishwasher in a kebab house, his wife, Heaven Holds consistently claimed to violence.
Kaynak: haber.stargazete.com
Bir lokantada bulaşıkçı olarak çalışan Osman Turan, birlikte kahvaltı yaptığı eşi 3 çocuk annesi Cennet Turan ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.
Working as a dishwasher in a restaurant, Osman Turan Turan breakfast together with his wife, 3 children, mother, Heaven began to argue for an unknown reason.
Kaynak: habervitrini.com
İddiaya göre, kafelerde garson ve bulaşıkçı olarak çalışan Galbiye Özenli, 10 yıl önce hamile iken eşinden boşandıktan sonra emniyetin emekli gece bekçisi Murat Keleş ile tanıştı.
Allegedly, cafes Galbiye attentive waiter and working as a dishwasher, safety, retired 10 years ago after a divorce while pregnant Murat Keles acquainted with the night watchman.
Kaynak: haber7.com
Öğrenciyken Kervansaray Oteli mutfağında bulaşıkçı olarak işe başladı. Daha sonra ünlü otellerle restoranlarda, aşçı, yiyecek içecek
Kaynak: Tuğrul Şavkay
Çifte servis yapmak istemeyen aşçı ve hizmet etme taraftarı olan baş garson ve bir de bulaşıkçı arasında gülünç zıtlaşma, sonunda çiftin
Kaynak: Cumartesi Cumartesi
Ne yapacağını bilemeyen Yaşar Nur, kaldığı oteldeki tek Türk olan ve bulaşıkçı olarak çalışan, hayranı Bolvadinli Firuz dan yardım istemek
Kaynak: İyi Seneler Londra
Louis Toad Whastler denen bir adamın(Oliver Platt) restoranında bulaşıkçı olarak çalışmaktadır. ZigZagın ev hayatına gelirsek kendisi 200
Kaynak: ZigZag
adımını atmıştır. İstanbul 'a gelmeden önce Hakkari'de taksi şoförlüğü yapmış ardından İstanbul'da bir pizzacıda bulaşıkçı olarak çalışmıştır.
Kaynak: Ersin Korkut
Burada çeşitli az ücretli işlerde çalışmaya başlar 17 yaşındayken bir lokanta mutfağında bulaşıkçı olarak çalışmaktadır. Burada bir
Kaynak: Santiago Munez
Hemen hemen tüm yazını yeni bir araba alabilmek amacıyla para toplamak için bir striptiz kulübünde bulaşıkçı olarak geçirir.
Kaynak: Xander Harris
Bu arada bulaşıkçı ve marketlerde paketleyici olarak çalışmaya da devam ediyordu. Sweeney Todd 'dan ayrılmasından sonra Jim Vallance ile
Kaynak: Bryan Adams

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.