Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

çalışmacı ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

çalışmacı anlamı
is. Sağlık, yönetim bilimi gibi konularda çalışma yapan kimse: Sosyal çalışmacı.

"çalışmacı" için örnek kullanımlar

Değerlendirme komisyonu, müdürün başkanlığında sosyal çalışmacı, psikolog, öğretmen, çocuk gelişimcisi ve hemşireden oluşur.
Evaluation Commission, chaired by the director of social workers, psychologists, teachers, children and nurse gelişimcisi occurs.
Kaynak: bursadabugun.com
Emekliler, özellikle sağlık, eğitim ve sosyal hizmetler alanında hizmet vermiş olan, öğretmen, doktor, hemşire, sosyal çalışmacı, sosyolog, psikolog vb.
Pensioners, especially health, education and social services, which has served the area, teachers, doctors, nurses, social workers, sociologists, psychologists, and so on.
Kaynak: haberler.com
Uzman savcılarla çalışmak üzere soruşturma safhasında, psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı görevlendirilmesi konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
During the investigation stage to work with specialist prosecutors, psychologists, pedagogues and social workers are working on the assignment.
Kaynak: hurriyet.com.tr
Aile mahkemeleri, uzmanlık mahkemelerinden olup sosyal çalışmacı, ruhbilimci gibi alanda çalışan kişilerin yardımından yararlanıldığı
Kaynak: Aile hukuku
Mor Çatı'nın dayanışma merkezi ve sosyal çalışmacı, psikolog, psikiyatr, avukat gibi gönüllüleri aracılığıyla destek verdiği bu çalışma 3
Kaynak: Mor Çatı
Başvurunun SHÇEK İl Müdürlüğü'ne ulaşmasını takiben, özürlü ve ailesi hakkında, sosyal çalışmacı, doktor, fizyoterapist, çocuk gelişimci,
Kaynak: Türkiye'de engelli bakım hizmetleri
Birçok çalışmacı koprolit leri (Coprolite), fekal ve fekal olmayan pellet leri, yapıların içine nüfuz eden bitki köklerini de iz fosiller
Kaynak: Fosilleşme
mücadelelerden sonra psikanalitik eğitim diğer ruh sağlığı uzmanları, örneğin psikologlar ve klinik sosyal çalışmacı lar, için açık hale geldi.
Kaynak: Psikanaliz

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.