Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Çamyuva ne demek?

 - 1 sözlük, 2 sonuç.

Yerleşim Birimleri Sözlüğü

Çamyuva anlamı
Antalya ili, Kemer ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Çamyuva anlamı
Uşak ili, merkez ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.

"Çamyuva" için örnek kullanımlar

Suriye Ordusu'nda astsubay olduğu öğrenilen Rami Zır'ın Çamyuva beldesi sahilinde cesedinin bulunduğu bildirildi.
Rami learned that Syrian Army sergeant's body was found Zır'ın Camyuva beach resort said.
Kaynak: radikal.com.tr
Beldibi, Göynük, Çamyuva, Tekirova, Aslanbucak ile Kuzdere'de hizmete giren GATAB Hizmet Ofisleri'ne bir ayda 3 bin tahsilat yapıldı.
Beldibi, Kemer, Camyuva, Tekirova, Aslanbucak entered service with the Kuzdere collection GATAB Service Offices was 3 thousand a month.
Kaynak: haberler.com
Cuma günü Antalya'nın Kemer İlçesi'ne bağlı Çamyuva Beldesi sahilinde kıyıya vuran bir erkek cesedi bulan vatandaşlar jandarmaya haber verdi.
Town of Antalya, Kemer Camyuva shore to shore on Friday, hitting a man in the district gendarmerie informed citizens who found the body.
Kaynak: hurriyet.com.tr
Geçen Cuma günü Antalya'nın Kemer İlçesi Çamyuva beldesi Labada Plajı'nda kıyıya bir erkek cesedi vurduğunu gören vatandaşlar jandarmaya haber verdi.
Labada Camyuva beach resort of Antalya's Kemer district last Friday, a man's body hit the shore, which gave citizens the gendarmerie news.
Kaynak: sabah.com.tr
Çamyuva, Antalya 'nın Kemer ilçesine bağlı bir tatil beldesidir. 1980'ler in başına kadar ufak bir köyken, 1980 sonrası turizm teşviği ile
Kaynak: Çamyuva, Kemer
Çamyuva, Uşak ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adı sonradan değiştirilmiş olup, eski adı "Mıngarap"tır.
Kaynak: Çamyuva, Uşak
Kemer ilçesi ile Kiriş , Tekirova , Çamyuva , Arslanbucak , Kuzdere , Beycik , Göynük , Beldibi , Çıralı gibi yerleşim yerleri, antalya
Kaynak: Kemer, Antalya

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.