Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

çekebilme ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

çekebilme anlamı
is. Çekebilmek işi.

"çekebilme" için örnek kullanımlar

Gözlük o kadar akıllı ki, siz istediğinizde video veya fotoğraf çekebilme yeteneğine sahip.
Glasses are so intelligent that you have the ability to capture video or photo you want.
Kaynak: teknokulis.com
Hem demiryolunda hem de karada gidebilen araç, 180 ton ağırlığında vagon çekebilme özelliğine de sahip.
Both railway vehicle that can go on land as well, with the ability to capture up to 180 tons of heavy wagons.
Kaynak: haberciniz.biz
Telefonlara fotoğraf çekebilme özelliğinin eklenmesiyle herkes birer fotoğrafçı oluverdi ve herkes hergün telefonlarındaki bu özelliiği kullanır oldu.
Anyone with the addition of the phones feature a photographer happened to capture images and everyone uses every day, phones, this was özelliiği.
Kaynak: cnnturk.com
4K çözünürlükte video çekebilme kapasitesine sahip olan ünlü RED One'a ait patentlerin Sony'nin bazı kamera modelleri tarafından ihlal edildiğini öne süren şirket mahkemeye gitmiş durumda.
One of the famous RED 4K resolution is capable of taking video of Sony's patents have been violated by some camera models have gone to court claiming the company.
Kaynak: techno-labs.com
"Elektronegatiflik, bir bağı oluşturan atomların her birinin; Bağ elektronlarını çekebilme gücünü ifade eder. Tek başına atomun elektron
Kaynak: Elektronegatiflik
TrackMania Online oyun kabiliyetleri, direk oyun içinden harita yapabilme, oyun içinden video çekebilme gibi özellikleri ile diğer yarış
Kaynak: TrackMania
aracına ihtiyaç duymadan, klavyeden Shift tuşuna basılı tutarak kalem aracı ile dikey, yatay ve çapraz olarak çizgi çekebilme imkânına sahiptir.
Kaynak: Microsoft Paint
ve nükleer silahlanma yarışı (kendi tabiriyle) "çılgınlığına" tüm dünyanın dikkatini çekebilme işine yoğunlaşmak için tıp kariyerini bıraktı.
Kaynak: Helen Caldicott
çekilebileceğini düşünen Spielberg, Stan Winston ve ekibinin tasarladığı dinozorlar sayesinde filmi live-action olarak çekebilme şansı buldu.
Kaynak: Jurassic Park
5MP kamera ve 2592x1944 piksel fotoğraf çözünürlüğüne kadar fotoğraf çekebilme. Popüler ses kodeklerine destekleyen telefonda DivX, H263,
Kaynak: Samsung i9000 Galaxy S
pozlarıyla sergileyen Sarony, Wilde'ın Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunduğu bu dönemde bir dizi fotoğrafını çekebilme fırsatını yakaladı.
Kaynak: Oscar Wilde
İnanılamaz şekilde hızlı koşabilme ve çok sert şut çekebilme özelliği verir ve ellerinden çıkan dalga ile becerebilirlerse tüm sahadaki
Kaynak: Galactik Football
Minimum masraf ile en fazla sayıda fotoğraf çekebilme: Bastırılmak istenmeyen, sadece internet ortamında görüntülenecek fotoğraflar için
Kaynak: Dijital fotoğrafçılık

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.