Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

çiçeklendirme ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

çiçeklendirme anlamı
is. Çiçeklendirmek işi.

"çiçeklendirme" için örnek kullanımlar

Refüjlerde çiçeklendirme hazırlıkları yapan Erzincan Belediyesi, seralarında yetiştirdiği kışlık çiçeklerini kısa sürede toprakla buluşturacak.
The median Flowering preparations Erzincan Municipality, greenhouse-grown flowers of winter will bring the land as soon as possible.
Kaynak: haberciniz.biz
Çorlu'da son gümlerde çiçeklendirme çalışmalarında bulunan Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde ki bayan personeller meyvelerini toplamaya başladı.
Flowering last thumper Çorlu Çorlu Municipality Parks and Gardens Department in studies that began reaping the rewards of female personnel.
Kaynak: habercorlu.com
Çiçeklendirme çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, toprağın havalandırılarak bahar çiçeklerine hazır hale getirildiğini söyledi.
Mayor Burhan Takir Tripolis made ​​a statement about the work of Flowering, flowers, ready to start the spring after ventilation of the soil, he said.
Kaynak: haber3.com
Bu yıl elektrik kablolarının yer altına alınması şehir merkezindeki görsel kirliliğin önlendiğini ifade eden Yılmaz, yol, kaldırım ve çiçeklendirme çalışmaları ile şehri güzelleştirdiklerini açıkladı.
This year, underground electrical cables to be diverted from the city center referred to the visual pollution Yilmaz, road, pavement and flowers güzelleştirdiklerini city announced that work.
Kaynak: sabah.com.tr
odasi düzenlenmesi,köy meydani düzenlenmesi çiçeklendirme ve yeşillendirme,ATATÜRK büstü ve dekarosyon yapimi bu yillar arasinda yapilmiştir.
Kaynak: Batıköy, Didim
cephe yenilemesi, çiçeklendirme ve aydınlatma gibi sorunlu kısımları yenileme çalışmaları için kısa bir süre kapalı kalan Çiçek Pasajı
Kaynak: Çiçek Pasajı

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.