Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Çiçeközü ne demek?

 - 1 sözlük, 2 sonuç.

Yerleşim Birimleri Sözlüğü

Çiçeközü anlamı
Bursa ili, Yenişehir ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Çiçeközü anlamı
Sivas ili, Koyulhisar ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.

"Çiçeközü" için örnek kullanımlar

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde Çiçeközü, Karaamca, Yarhisar, Yazılı ve Mahmudiye köylerinde binlerce dönüm araziyi suyla buluşturacak olan Çiçeközü Barajı'nda sonu gelindi.
Çiçeközü Yenisehir district of Bursa, Karaamca, Yarhisar, written thousands of acres of land and water, will bring together the villages of Mahmudiye Çiçeközü Dam reached the end.
Kaynak: haberler.com
Çiçeközü, Bursa ilinin Yenişehir ilçesine bağlı bir köydür. Tarihçe: Çiçeközü Köyü(Lümbe) 93 harbinde(1877-1879 Osmanlı-Rus Savaşı)
Kaynak: Çiçeközü, Yenişehir
aynı yıl Akbıyık Köyü,1998-1999 eğitim-öğretim yılında da Çiçeközü ve Yazılı köyü bünyesine katılarak eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir.
Kaynak: Subaşı, Yenişehir
İlk olarak Kocaeli yöresine yerleşen köy halkı daha sonra Bursa'ya gelerek bugünkü Çiçeközü Köyü'nün bulunduğu araziye yerleşmişlerdir.
Kaynak: Mahmudiye, Yenişehir
Coybar (Zoybar) (Akarsu), Demirci, Görlak (Kocayurt), Hacıgil, Katvana, Ogeça ve Vernep adlı mahalleleri ; Kavyan (Çiçeközü), Viks
Kaynak: Esendal, Yusufeli
Beşevler mevkiine Bursa'nın İnegöl ilçesinin Karatikenlik köyünden ve Yenişehir ilçesinin Lümbe (Çiçeközü) köylerinden kalkıp göçmüşlerdir.
Kaynak: Çamlıca, Yüreğir

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.