Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Akçadağ ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

Akçadağ anlamı
öz. is. (akça'dağ) Malatya iline bağlı ilçelerden biri.

"Akçadağ" için örnek kullanımlar

Edinilen bilgiye göre Akçadağ ilçesinde bir araçta yapılan aramada 5 bin 607 paket ka
According to information obtained during a search of a vehicle Akçadağ 5 thousand 607 packets escape the town of
Kaynak: haber3.com
Molla Demirel; 1948 yılında Akçadağ'da doğdu.
Mullah Demirel; Akçadağ in 1948, was born in.
Kaynak: gunestv.com
Mesela Akçadağ ve Doğanşehir ilçe belediye otobüsleri, engellilere ne indirimli ne de ücretsizdi.
For example, Dogansehir county and municipal buses Akçadağ, disabled nor reduced nor free.
Kaynak: haberler.com
Akçadağ ilçesi Karahan geçidinde öğle saatlerinde yağmurla karışık kar yağışı etkili oldu.
Gate of the town at noon, rain mixed with snow Akçadağ Knight was effective.
Kaynak: haberx.com
Akçadağ, Malatya 'nın bir ilçe sidir. Tarihçe Erken Dönem: Tarihi Malatya'dan da eski olan ilçede ilk yerleşim M.Ö. 111'de Tunç devrinde
Kaynak: Akçadağ
Kürecik (bucak), Akçadağ İlçesine bağlı bir bucak tır. Tarihçe : Malatya Akçadağ ve çevresinde yaşayan Alevi aşiretinin yaşadığı bir nahiyedir.
Kaynak: Kürecik, Akçadağ
Akçadağ, Malatya 'nın bir ilçe sidir. nin yukarı Fırat bölümünün Malatya ilinin Akçadağ ilçesi idari sınırları içerisinde yer almaktadır.
Kaynak: Ören, Akçadağ
Kozluca, Akçadağ ilçesine bağlı bir beldedir. Tarihçe : 700 yıllık köy ve 19 yıllık belediyedir. kürecik nahiyesine bağlı sünni TÜRK köyüdür
Kaynak: Kozluca, Akçadağ
Demirciler, Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihi : Demirciler in yaklaşık 200 yıl önce Barak bölgesi olarak da
Kaynak: Demirciler, Akçadağ
Gölpınar, Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Gölpınar, Akçadağ
Karapınar, Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı köydür. Coğrafya: Köy, Malatya iline 25, Akçadağ ilçesine 7 km mesafededir.
Kaynak: Karapınar, Akçadağ
Dutlu (eski adı Balhacı), Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı Kürecik nahiyesinin küçük bir dağ köyüdür. Tarihçe: Köyün adının nereden
Kaynak: Dutlu, Akçadağ
Kolköy, Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe : Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı bir köyü olup tarihi Firgyalılar
Kaynak: Kolköy, Akçadağ
Gürkaynak, eski adı Kelân, Malatya ilinin Akçadağ İlçesine bağlı köy. Eski idari yapıya göre nahiye (bucak) olan Kürecik 'e bağlıdır.
Kaynak: Gürkaynak, Akçadağ
Muratlı, Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı bir köydür. Coğrafya : Köy, Şehir merkezine 45, ilçe merkezine 8 km uzaklıktadır.
Kaynak: Muratlı, Akçadağ
Kozalak, Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı bir köydür. Coğrafya: Köy Malatya şehir merkezine 67, ilçe merkezine 30 km uzaklıktadır.
Kaynak: Kozalak, Akçadağ
Ortaköy, Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı bir köydür. Coğrafya: Köy; şehir merkezine 64, ilçe merkezine 27 km uzaklıktadır.
Kaynak: Ortaköy, Akçadağ
Bekiruşağı, Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Tarihi ve bilimsel belgelerden yapılan araştırmalara göre köy
Kaynak: Bekiruşağı, Akçadağ
Büyükçimiş. Malatya ili Akçadağ ilçesine bağlı köy. Tarih : Köy daha öncesinden Akçadağ'ın bir diğer köyü olan Keller köyüne bağlı iken
Kaynak: Büyükçimiş, Akçadağ
Mihmanlı, Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı bir köydür. Coğrafya : Köy, Şehir merkezine 48, ilçe merkezine 11 km uzaklıktadır.
Kaynak: Mihmanlı, Akçadağ
Kasımuşağı, Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı bir köydür. Coğrafya: Köy Malatya şehir merkezine 67, ilçe merkezine 30 km uzaklıktadır
Kaynak: Kasımuşağı, Akçadağ
Karamağara, Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı bir köydür. Coğrafya : Köy, Şehir merkezine 54, ilçe merkezine 17 km uzaklıktadır.
Kaynak: Karamağara, Akçadağ
Kömekavak, Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı bir köydür. Coğrafya : Köy, Şehir merkezine 39, ilçe merkezine 12 km uzaklıktadır.
Kaynak: Kömekavak, Akçadağ
Mezra, Malatya ilinin Akçadağ ilçesine bağlı bir köydür. Coğrafya : Köy, Şehir merkezine 61, ilçe merkezine 24 km uzaklıktadır.
Kaynak: Mezra, Akçadağ

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.