Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

çocuk suçluluğu ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

BSTS / Ruhbilim Terimleri Sözlüğü

çocuk suçluluğu anlamı İng. juvenile delinquency
Tüzece sorumluluk yaşına daha girmemiş olan çocuk ve gençlerin topluma zarar veren ve yasalarca yasaklanmış davranışlarda bulunmaları durumu.

BSTS / Toplumbilim Terimleri

çocuk suçluluğu anlamı İng. juvenile delinquency Fr.délinquence juvénile
Çocuklarla erginlik yaşı Altındaki kişilerin yasalarla yasaklanmış olan ya da yasal açıdan suç olarak yorumlanabilen davranışları.

"çocuk suçluluğu" için örnek kullanımlar

Proje kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu öğrencilerine 'Çocuk Suçluluğu' konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.
April 23 National Sovereignty Elementary School students under the project 'Juvenile Delinquency' seminar was organized on the information.
Kaynak: manisahabergazetesi.com.tr
Manisa'da eğitimcilere ve okul aile birliği üyelerine yönelik "Şiddetin Nedenleri ve Çocuk Suçluluğu" konulu panel düzenlendi.
For educators and school council members in Manisa "Causes of Violence and Juvenile Delinquency" on the panel discussion.
Kaynak: haberciniz.biz
Daşöz, panelin, şiddet, madde bağımlılığı ve çocuk suçluluğu üzerine üç ayrı ana konusunun bulunduğunu belirterek, eğitimin önemine dikkati çekti.
Daşöz of the panel, violence, substance abuse and juvenile delinquency on the main issue stated that there were three, drew attention to the importance of education.
Kaynak: haberler.com
Manisa Valiliği tarafından başlatılan "Umutlar Çiçek Açsın" projesi kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlköğretim Okulu'nda "Çocuk Suçluluğu" konusunda seminer düzenlendi.
Manisa Governor "initiated by the Hopes Blossom" project April 23 National Sovereignty Elementary School "Juvenile Delinquency" was held in the seminar.
Kaynak: haberler.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.