Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Çokan ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Kişi Adları Sözlüğü

Çokan anlamı Köken: T.
Cinsiyet: Erkek
1. Dağın doruğu. 2. Zirveye ulaşan.

Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü

çokan anlamı
Mısır sapı.

Beyazköy *Saray -Tekirdağ

"Çokan" için örnek kullanımlar

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ruhi Çokan'da Gönül elçileri ve koruyucu aile konusunda herkesten destek beklediklerini vurguladı.
Ruhi Coka Provincial Director of Family and Social Policies in support of Hearts ambassadors, and they expect anyone else to foster family said.
Kaynak: haber3.com
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ruhi Çokan Düzce'de 20 kişi kapasiteli yeni bir kadın sığınma evi açmaya hazırlandıklarını söyledi.
Ruhi Coka Düzce Provincial Director of Family and Social Policies with a capacity of 20 people preparing to open a new women's shelter, he said.
Kaynak: duzcedamla.com
Halit Çokan, 12 ilçenin tamamında SKM başkanlarını belirledikleri, çok kısa bir süre sonra da İl ve İlçelerin SKM yönetimlerinin oluşturulacağını söyledi.
Halit Coka, 12 district heads of all SKM determined, after a very short period of time in the provincial and district governments to create the SKM said.
Kaynak: ozgurkocaeli.com.tr
AKP İl Başkan Yardımcısı ve SKM İl Başkanı Halit Çokan, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve İl Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Mevlüt Ağra da, gençleri yalnız bırakmadı.
Halit Coka AKP Provincial Executive Vice President and President of SKM City, Kandira Mayor and City Youth Wing Genghis Kan Vice President Mevlut Agra, Uttar Pradesh Election Affairs, the young people alone.
Kaynak: ozgurkocaeli.com.tr
Çocukları ise Mualime , Çokan , Eldes , Leyla ,Murat 'dı. Eserleri; Kökserek , «Abay Jolı», «Karaş-Karaş», «Enlik-Kebek». Dış bağlantılar
Kaynak: Muhtar Avazov
En centilmen güreşçi: Ragıp Çokan (Başaltı) (Kocaeli) En teknik güreşen sporcu: Fatih Atlı (Baş) (Samsun) Kaynakça : Kategori:Kırkpınar
Kaynak: 650. Kırkpınar Yağlı Güreşleri
Çokan Velihanov, Sobraniye Soçineniy v Pyati Tomah, cilt III, Alma-ata 1985, s. 128; Molla Musa Sayrami, a.g.e., s. 130. Muhammed Sadık
Kaynak: Yarkand Hanlığı

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.