Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

çoklu ortam ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

çoklu ortam anlamı
is. bl. Bilgisayarda metin, grafik, ses ve canlandırma ögelerini birleştirerek sunan orTam, multimedya.

"çoklu ortam" için örnek kullanımlar

Qualcomm'un Snapdragon 600 işlemcisini kullanan ilk modellerden biri olan HTC One daha çok çoklu ortam özellikleri ile ön çıktı.
One of the first models that use Qualcomm's Snapdragon processor with 600 more multimedia features, the HTC One with the front output.
Kaynak: mynet.com
Çoklu ortam odaklı heyecan verici yenilikleri ile dikkat çekmeyi başaran ürünün hakkındaki en büyük soru işareti ise pil performansı.
Managed to attract attention with multimedia-oriented product innovations in exciting the biggest question mark on the performance of the battery.
Kaynak: scroll.com.tr
Bir akıllı telefonun sesi söz konusu olduğunda iki noktaya dikkat etmek gerekiyor: Sesli görüşmelerin kalitesi ve çoklu ortam dosyaların kalitesi.
When it comes to the sound of a smart phone you need to pay attention to two points: the quality of voice calls and the quality of multi-media files.
Kaynak: posta.com.tr
HTC'nin geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni akıllı telefonu HTC One, güçlü donanımının yanı sıra gelişmiş çoklu ortam özellikleri ile dikkat çekmişti.
HTC has recently introduced a new smart phone, the HTC One, a powerful attracted great attention with multimedia features as well as advanced equipment.
Kaynak: mynet.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.