Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

dahıl ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Tarama Sözlüğü

dahıl anlamı
bakınız» tahıl

Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü

dahıl anlamı
< Ar. dâhil: kumbara

"dahıl" için örnek kullanımlar

Futbolculuk kariyeri Kulüp takımları kariyeri: 2008-09 sezonunda as takıma dahıl edildi. Giresunspor için ilk resmî karşılaşmasına 23 Kasım
Kaynak: Metin Kanar
As takımla sezon öncesi hazırlık kampina katılsada as takım için henüz hazır bulunmadı ve a2 takım kadrosuna dahıl edildi. 2009-10 sezonu
Kaynak: Yaşar Memişoğullarından
Giresunspor'da daha çok a2 takım için görev almaktadır ve bazı karşılaşmalarda yedek kaleci olarak as takım maç kadrolarına dahıl edilmektedir.
Kaynak: Onur Demir
Burada daha çok a2 takım için görev almaktadır ve bazı karşılaşmalarda yedek oyuncu olarak as takım maç kadrolarına dahıl edilmektedir.
Kaynak: Yasin Közleme
daha sonra as takıma alındı As takım kadrosuna 1969-70 sezonunda dahıl edildi ve kısa sürede takımın lider oyuncuları arasına girmeyi başardı.
Kaynak: Levent Arıkdoğan
Giresunspor'da daha çok a2 takım için görev almaktadır ve bazı karşılaşmalarda yedek oyuncu olarak as takım maç kadrolarına dahıl
Kaynak: Emrah Kiraz
Altyapısına Bucaspor 'da başlayan oyuncu 2002 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takım kadrosuna dahıl edildi.
Kaynak: Sertan Vardar
2000 81 | koyun genelı karadenızlı olup rızelıdırler ayrıca koy muhtarıda dahıl amasya tasova nufusuna kayıtlıdırlar 1997 99 |
Kaynak: Büyükalan, Ladik
görev almadı ve daha çok a2 takım için görev almaktadır ve bazı karşılaşmalarda yedek oyuncu olarak as takım maç kadrolarına dahıl edilmektedir.
Kaynak: Selçuk Evcim
hatıplar koyu ve yenı koy dahıl olmak uzere 6,7,8 ıncı sınıflar tasımalı olarak ogrenım gormektedırler. koyumuzde kanalızasyon mevcuttur.
Kaynak: Gültepe, Manavgat
Nüfus ! : 2007 350+5cobanlar buna dahıl degıldir:D | 2000 308+10 | 1997 198+28 | Ekonomi: Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Kaynak: Yumaklı, Tortum

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.