Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

damas ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü

damas anlamı
Ümit: Ben bu işten damasımı kestim.

Çandırlar *Seyhan -Adana

"damas" için örnek kullanımlar

Mücevherat devi Damas, dizide Savcı Leyla karakterini canlandıran Batur'a, reklam yüzü olması için 1 milyon dolar teklif etti.
Jewelery giant Damas, who portrays the character of Leyla Batur array prosecutor, has offered $ 1 million to be the face of advertising.
Kaynak: aksam.com.tr
Dizinin Orta Doğu'da büyük ilgi görmesinin ardından, Dubaili mücevher firması Damas, Batur'a marka yüzü olması için teklif götürdü.
After seeing the great interest in the series in the Middle East, from Dubai Damas jewelery company, offered to be the face of the brand took Batur.
Kaynak: gercekgundem.com
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Orta Doğu'da büyük ilgi görmesinin ardından, Dubaili mücevher firması Damas, Batur'a marka yüzü olması için müthiş bir teklifte bulundu.
Valley of the Wolves Pusu'nun after seeing the great interest in the Middle East, from Dubai jewelery company Damas, a terrific offer Batur found to be the face of the brand.
Kaynak: ankarahaber.com
Filmlerinden Bazıları : Trío de damas (1960) Viridiana (1961) La Mano en la trampa (1961) L'eclisse (1962) Fra Diavolo (1962)
Kaynak: Francisco Rabal
Lipizan byazı ve damas mavisi seçenekleri de mevcuttur. Airplay, Rhytim'e göre tam iPod bağlantısı ekli, iPod yuvası, 4GB'lık iPod Nano ve
Kaynak: Citroën C1

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.