Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

damper ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

damper anlamı
is. Bir şasinin üzerine takılmış, inip kalkan kasası olan, kendinden hareketli, yükü boşaltan düzen.

"damper" için örnek kullanımlar

Astra RD40 ve RD50, Astra'nın rijit damper klasmanına giriyor ve özellikle Allison tam otomatik şanzımanlar ile donatılıyor.
Astra RD40 and RD50, rigid dumper Astra and especially Allison fully automatic transmissions are equipped with klasmanına entering.
Kaynak: haberler.com
Sektörde 200'e yakın firmanın treyler ve damper imalatı yaptığını ancak bunlardan sadece 20 kadarının "yeterlik belgesine" sahip olduğunu söylüyor TREDER.
Manufacture of trailers and dump nearly 200 companies in the sector are doing, but only 20 of them much of the "qualification certificate" TREDER say that it has.
Kaynak: haberturk.com
Avustralya'nın Hedland ve Damper limanlarından yapılan demir cevheri sevkiyatlarının yeniden başlamasıyla beraber, kısa vadede Çin'in demir cevheri ithalatında artış öngörülüyor.
Hedland iron ore shipments to ports in Australia and the Dump With the start again, is expected to increase in the short term, China's iron ore imports.
Kaynak: steelorbis.com.tr
Buralarda binaların sigortalanabilmesi için damper muayene evraklarının eksiksiz olması gerekmektedir. Çeşitli türleri bulunan Yangın
Kaynak: Yangın damperi
hazırlandı. Maden kamyonlarının atası olan Berliet T100, 700 BG'lik çok büyük bir motora sahipti ve damper, çekici olmak üzere iki varyasyonu vardı.
Kaynak: Berliet

Yakın Kelimeler

(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.