Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

DBE ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

BSTS / Bilgisayar Terimleri Karşılıklar Kılavuzu

DBE anlamı
bakınız» doğrudan bellek erişimi

"DBE" için örnek kullanımlar

Sel sularında sürüklenen 07 DBE 73 plakalı otomobil, kaybolduğu yerden 150 metre uzakta, bölgede arama yapan bir kepçe operatörü tarafından bulunmuştu.
Flood waters, drifting 07 DBE 73 plate car, 150 meters away disappeared from the region were found by the operator of a scoop of searching.
Kaynak: yasam.bugun.com.tr
Sel sularında sürüklenen 07 DBE 73 plakalı otomobil de kaybolduğu yerden 150 metre uzakta, bölgede arama yapan bir kepçe operatörü tarafından bulunmuştu.
07 DBE 73 plate car drifting lost in flood waters 150 meters away from the region were found by the operator of a scoop of searching.
Kaynak: timeturk.com
Madenin işletmecisi DBE şirketinin yöneticilerinden jeolog Christian Islinger, çalışmaların büyük bir titizlikle yürütüldüğü için bu kadar uzun sürdüğünü söylüyor.
The operator of the mine geologist Christian Islinger DBE company executives, how long it takes for the studies carried out with great care, he says.
Kaynak: birgun.net
Antalya'da önceki gün akşam saatlerinde başlayıp gece yarısına kadar devam eden şiddetli yağış sırasında Sinan Reyhaniye yönetimindeki 07 DBE 73 plakalı otomobil, sel sularına kapılıp Sarısu Deresi'ne sürüklendi.
Antalya starting earlier in the day in the evening until midnight during the ongoing severe rainfall led Sinan Rehania 07 DBE 73 plate car, caught up in the flood waters of the creek drifted Sarisu.
Kaynak: haber3.com
Komutan Şövalyelik Nişanı (Knight Commander or Dame Commander - KBE ya da DBE) Komutan (Commander - CBE) Subay (Officer - OBE)
Kaynak: Britanya İmparatorluğu Nişanı
Dame Margaret Natalie Smith, DBE (doğum 28 Aralık 1934), İngiliz oyuncu. 1952 yılında bir tiyatro oyunu ile kariyerine başlamış ve bu 57
Kaynak: Maggie Smith
Dame Julie Andrews DBE , asıl adı Julia Elizabeth Wells , (d. 1 Ekim 1935 Walton-on-Thames , Surrey ) bir Britanyalı şarkıcı, film ve
Kaynak: Julie Andrews
Joan Ann Olivier, Lady Olivier DBE (d. 28 Ekim 1929 ), evlilik öncesi ismi Dame Joan Plowright olarak tanınır. İngiliz aktris ve
Kaynak: Joan Plowright
Dame Olga Maria Elisabeth Frederike Legge-Schwarzkopf DBE (9 Aralık 1915 - 3 Ağustos 2006) Alman -İngiliz soprano . Schwarzkopf 20.
Kaynak: Elisabeth Schwarzkopf
Dame Barbara Hepworth DBE (10 Ocak 1903 – 20 Mayıs 1975, Jocelyn Barbara Hepworth) 20. yüzyılda yaşamış İngiliz heykeltıraş ve sanatçı.
Kaynak: Barbara Hepworth
Deniz Bilimleri Enstitüs (DBE) deniz bilimleri üzerine eğitim ve araştırma odaklanmıştır. DBE 1975 yılında ODTÜ (Ortadoğu Teknik
Kaynak: Orta Doğu Teknik Üniversitesi Deniz Bilimleri Enstitüsü
Dame Edith Mary Evans, DBE (d. 8 Şubat 1888 - ö. 14 Ekim 1976) İngiliz sinema ve tiyatro oyuncusudur Özellikle İngiltere'deki sahne
Kaynak: Edith Evans
Graça Machel, DBE (Graça Simbine doğumlu; 17 Ekim 1945 ) Mozambikli politikacı ve insani yardım gönüllüsü. Güney Afrika Devlet Eski
Kaynak: Graça Machel
1967 yılında aktristlik hayatında gösterdiği büyük başarı nedeniyle "Dame Commander of the Order of British Empire" (DBE) ile
Kaynak: Gladys Cooper
Resmen Ingiltere Kralicesi'nin verdigi nisanlar CBE (1869), DBE (1982) ve CH (1992) olup "Dame" unvani tasima serefi verilmistir.
Kaynak: Elisabeth Frink

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.