Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Akköy ne demek?

 - 2 sözlük, 16 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

Akköy anlamı
öz. is. (a'kköy) Denizli iline bağlı ilçelerden biri.

Yerleşim Birimleri Sözlüğü

Akköy anlamı
Bilecik ili, İnhisar ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Akköy anlamı
Bursa ili, Mudanya ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Akköy anlamı
Çanakkale ili, Ezine ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Akköy anlamı
Çanakkale ili, Kalkım bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Akköy anlamı
Diyarbakır ili, Tepe bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Akköy anlamı
Giresun ili, Çanakçı ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Akköy anlamı
Giresun ili, merkez ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Akköy anlamı
Giresun ili, Yağlıdere ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Akköy anlamı
Kayseri ili, Yeşilhisar ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Akköy anlamı
Konya ili, Altınekin ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Akköy anlamı
Manisa ili, Turgutlu ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Akköy anlamı
Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Akköy anlamı
Trabzon ili, Vakfıkebir ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Akköy anlamı
Yalova ili, Termal ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Akköy anlamı
Zonguldak ili, Ormanlı bucağına bağlı bir yerleşim birimi.

"Akköy" için örnek kullanımlar

Gökdemir Balat köyünde kiralama yapılan alanlar, Akköy'de reform çalışmaları ile sit sorunlarının çözülmesi gerektiğine dikkat çekti.
Start Gökdemir to hire in the village areas, Akkoy reform of the studies drew attention to the need to resolve the problems of site.
Kaynak: gazetea24.com
Büyükşehir'in önemli aktörlerinden biri olan Akköy, Pamukkale adıyla "Termal Turizm ve Seracılık" alanlarında önemli bir merkez haline gelecek.
One of the important actors in Greater Akkoy, Pamukkale, known as the "Thermal Tourism and Greenhouse" will become an important center in the fields.
Kaynak: haber.stargazete.com
Akköy Muhtarlığı tarafından muhtarlık binasının bir odası kendilerine tahsis edilen kadınlar, emekli öğretmen İlknur Kızıldağ'ın verdiği kursa katıldı.
They have been allocated a room in the building by the head of the village Headman Akkoy women, retired teacher İlknur Kızıldağ participated in the course.
Kaynak: haberler.com
Akköy, Ege Bölgesi'nde, Denizli iline bağlı bir ilçedir. Coğrafya: Denizli ilinin kuzeyinde yer almaktadir. İlin merkez ilçesi Denizli 'ye
Kaynak: Akköy
Akköy, Diyarbakır ilinin Bismil ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün Eski İsmi Şeyh Yusuf'tur... değiştirilmesiyle Akköy İsmini almıştır.
Kaynak: Akköy, Bismil
Akköy, Aydın ilinin Didim ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Akköy, Didim
Akköy köyü, Zonguldak ilinin Ereğli ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Akköy, Ereğli
Akköy, Trabzon ilinin Vakfıkebir ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Kuman (Kıpçak) Türklerinden gelme olduğu bilinir, eski adı Kumandere
Kaynak: Akköy, Vakfıkebir
Akköy, Giresun ilinin Çanakçı ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Akköy, Çanakçı
Akköy, Çanakkale ilinin Yenice ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Akköy kaz dağı eteğinde bulunup sessiz sakin şirin köylerimizden
Kaynak: Akköy, Yenice
Akköy, Manisa ilinin Turgutlu ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Akköy, Turgutlu
Akköy, Çanakkale ilinin Ezine ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Akköy, Ezine
Akköy, Giresun ilinin Yağlıdere ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün tarihi ve adının nereden geldiği bilinmemektedir.
Kaynak: Akköy, Yağlıdere
Akköy, Yalova ili Termal ilçesine bağlı bir köyüdür. Termal'in dört yerleşim biriminden en kalabalık olanıdır. Tarihçe Tarihsel olarak
Kaynak: Akköy, Termal
Akköy, Bursa ilinin Mudanya ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Akköy, Mudanya
Akköy, Kayseri ilinin Yeşilhisar ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köye ilk yerleşen kişiler evlerini beyaza boyamışlardır.
Kaynak: Akköy, Yeşilhisar
Akköy, Bilecik ilinin İnhisar ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Akköy, İnhisar
Akköy, Giresun ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Akköy, Giresun
Akköy Barajı, Kayseri 'de, Asarcık Deresi üzerinde, sulama amacı ile 1964 - 1967 yılları arasında inşa edilmiş bir barajdır.
Kaynak: Akköy Barajı
Türkiye 'deki ilçe ler : Akköy - Denizli ilinin bir ilçesi. Türkiye'deki köy ler : Akköy - Aydın ili Didim ilçesine bağlı bir köy.
Kaynak: Akköy (anlam ayrımı)
Orhaniye (Halk arasında Akköy), Bursa ilinin İznik ilçesine bağlı bir köy dür. Nüfus ! : colspan 2 | Yıllara göre köy nüfus verileri |
Kaynak: Orhaniye, İznik
üzere Akbük , Ak-Yeniköy beldeleri ile Balat , Batıköy , Denizköy ve Yalıköy köyleri ve Milas ilçesinden alınan Akköy ile ilçe olmuştur.
Kaynak: Didim

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.