Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Delihasan ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Yerleşim Birimleri Sözlüğü

Delihasan anlamı
Ağrı ili, Diyadin ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.

"Delihasan" için örnek kullanımlar

Belde sakinlerinden Kibar Delihasan, kısa minarenin tarihi değeri bulunduğu için yıkılmamasına karar verildiğini söyledi.
Town residents Delihasan polite, brief historical value of the minaret, which was given for the decision yıkılmamasına said.
Kaynak: haber7.com
Kibar Delihasan ise, tarihi değeri bulunduğu için kısa minarenin yıkılmamasının ve değiştirilmemesinin isabet olduğunu söyledi.
If Delihasan polite, where historic value, and for a short minaret yıkılmamasının tion site was hit, he said.
Kaynak: internethaber.com
Turnuva sonunda büyük sevinç yaşayan genç sporcular Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan'ı havaya atarak tarihi başarıyı kutladılar.
A young athletes with great joy at the end of the tournament Karate Federation President Assad Delihasan then celebrated the success of throwing up.
Kaynak: timeturk.com
Burak Uygur'un altın madalya kazandığı maçtan sonra gözyaşlarını tutamayan ve sevincini Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve Başkan Vekili A.
Burak Uygur won the gold medal after the game, unable to keep the tears and the joy of Esat Delihasan Karate Federation President and Vice-President A.
Kaynak: spor.bugun.com.tr
Delihasan, Ağrı ilinin Diyadin ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Delihasan, Diyadin
Başlarda Delihasan olan köy ismi, Cumhuriyet yıllarında köy halkı tarafından Ağzıkaraca olarak değiştirilmiştir. Ağzıkaraca, toprağın
Kaynak: Ağzıkaraca, İmamoğlu
Aslanlı köy mezarlığına ulaşana kadar kokarlar endişesi ile en yakın Delihasan köyü mezarlığına defin etmişler, şehitlikleri hala ayaktadır.
Kaynak: Arslanlı, Kozan
gelen Karasüleyman Oğulları (Bekirkaaller),Velioğulları,Delihasan oğlulları ve Karasülük Oğullarının gelmesiyle köyün kuruluşu tamamlanmıştır.
Kaynak: Hüyüklüalanı, Akdağmadeni

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.