Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

denetim kurulu ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

denetim kurulu anlamı
is. Denetleme kurulu.

"denetim kurulu" için örnek kullanımlar

Yapılan seçimle yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile Bölge Birliği temsilcileri seçildi.
Management and supervisory board members elected by the elected representatives of the Regional Association.
Kaynak: haberler.com
Bu çerçevede, Genel Kurul, "Denetim Kurulu" ile bu yönetmelik uyarınca kendisine ayrılan Yönetim Kurulu üyelerini ve yedeklerini seçecek.
In this context, the General Assembly, "Audit Committee" allocated to it in accordance with this regulation, and backups of the members of the Board of Directors elect.
Kaynak: haberx.com
İlk Yönetim ve Denetim Kurulu toplantısını Kasım 2012'de Gümüşhane'de gerçekleştiren TESK, bu toplantılarını Aralık ayında Yalova'da, Ocak'ta Afyonkarahisar'da devam ettirdi.
The first meeting of the Board of Directors and Auditors performs Gumushane November 2012 TESK, Yalova these meetings in December, January Afyonkarahisar continued.
Kaynak: haberler.com
Geçen yılın bütçesinin ve denetim kurulu raporunun onaylanmasından sonra 2012 yılında görev alan başkanlar Ömer Faruk Girgin ile Serdal Adalı'nın yönetim kurulları oylanarak oy birliğiyle ibra edildi.
After the approval of the budget and audit committee report last year, the Presidents Omar Faruk Girgin in 2012 with the mission board of directors voted in Serdar Adali was unanimously acquitted.
Kaynak: spor.haber3.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.