Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Dereboğazı ne demek?

 - 1 sözlük, 2 sonuç.

Yerleşim Birimleri Sözlüğü

Dereboğazı anlamı
Elâzığ ili, Mollakendi bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Dereboğazı anlamı
Kahramanmaraş ili, merkez ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.

"Dereboğazı" için örnek kullanımlar

Alınan bilgiye göre, Şeyh Akif Caddesi Dereboğazı mevkiinde Cuma gecesi saat 02.00 sularında meydana gelen olayda Murat K.
According to information received, Sheikh Akif Avenue at Dereboğazı incident that took place Friday night at around 2:00 Murat K.
Kaynak: haber3.com
Dereboğazı, Kahramanmaraş ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adı köye bağlı dereden gelmektedir. Bu derenin birçok
Kaynak: Dereboğazı, Kahramanmaraş
Dereboğazı, eski adı Kürdemlik, Elazığ ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köy dür. Coğrafya: Köy iki mahalleden (Yukarı Köy - Malaçalan)
Kaynak: Dereboğazı, Elâzığ
Enne Barajı, Kütahya 'da, Dereboğazı Çayı üzerinde, içme suyutemini amacı ile 1969 - 1972 yılları arasında inşa edilmiş bir barajdır.
Kaynak: Enne Barajı
Dereboğazı denilen boğaz, İNCEBOĞAZ olarak köyün resmi adı olmuştur. Kültür: Köyün gelenek , görenek ve yemek leri hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: İnceboğaz, Eskipazar
Mahallenin güneyinde Dereboğazı denilen tarla arazileri yer almaktadır. Kadıoğlu Mahallesi girişindeki çeşme her akşam mahalle halkının
Kaynak: Ovaşeyhler, Eflani
Zile'ye 1 – 2 km mesafede başlayan Dereboğazı vadisi 7 – 8 km yükseldikten sonra köyün batı yamacında doruk noktasına ulaşarak 1300
Kaynak: Yünlü, Zile
Burası Dereboğazı Mahallesi 'ne bağlı bir mevkii iken bugün ayrı bir mahalle olmuştur. Keremali Dede Türbesi : Keremali Dağı 'ndadır.
Kaynak: Hendek, Sakarya

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.