Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

dikişli ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

dikişli anlamı
sf. Dikişi olan, dikiş yapılmış.

Türkçe - İngilizce

dikişli anlamı
sıfat
1) seamy

"dikişli" için örnek kullanımlar

or. Kırmızı dikişli siyah deri koltuklarda seçenek olarak sulunuyor.
or. Sulunuyor black leather seats with red stitching as an option.
Kaynak: ensonhaber.com
İç kısımda deriyle kaplı kırmızı dikişli spor koltuklar, kırmızı emniyet kemerleri ve bütün hava deliklerinde kırmızı süsler bulunuyor.
Inside, leather-covered sport seats with red stitching, red seat belts and red ornaments are all air holes.
Kaynak: otomobil.haber7.com
İç tasarımda kendini gösteren kırmızı renk dikişli siyah deri, direksiyon simidi, kapı panelleri, spor koltuklar, vites takımı ve el frenini kaplamak için de kullanılmış.
Stitched black leather with red color, that manifests itself in the interior, steering wheel, door panels, sport seats, shift gear and the parking brake is also used to coat.
Kaynak: dha.com.tr
Biri tek parça deriden yapılan, sırtı ve ökçesi dikişli; diğeri tabanı oluşturan bir deri parçasıyla uzun bir deri konçtan yapılmış iki
Kaynak: Mokasen
olup cüppeye benzer, bazısının yakasında kürk bulunurdu. Şayak tan yapılan cüppe , kukuleta , maşlah , ve dikişli libade ye de aba denirdi.
Kaynak: Aba (giysi)
jpg | Bükümlü Cretan dikişli çubuk demeti Image:Fly stitch. jpg | Fermuar dikiş Image:Loop stitch. gif | Düğüm dikiş Image:Scroll stitch.
Kaynak: Zikzak dikiş
Kırmızı dikişli spor direksiyon simidi, alüminyum vites topuzu ve aracın seri numarasının kazındığı plaka, Type R'ın özgün estetiğini
Kaynak: Honda Type R
Dünya yavaş yavaş yıkılırken akıllı savaş makinesinin mucidi tarafından dokuz küçük, dikişli bez bebeğe can verilir. 9 doğduğu zaman
Kaynak: 9 (film, 2009)
Kazada yanında olan yakın arkadaşı vefat ederken, kendisinin kolu kırılmış; otuz altı dikişli bir ameliyatla koluna platin takılmıştır.
Kaynak: Acun Ilıcalı
Bu tişörtler çoğunlukla dikişli spor ceketlerle giyilerek birbirinin tamamlayıcısı olmuşlardır. Çoğunlukla gri ve beyaz olmakla birlikte
Kaynak: 1980'ler

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.