Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

dorse ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

dorse anlamı
is. Taşıma araçlarındaki kasa.

"dorse" için örnek kullanımlar

Gerisi merdivenaltı diye tanımlanan ve hiçbir denetime tabi tutulmayan, hiçbir standardı olmayan küçük atölyelerde imal ediliyormuş dorse ve treylerlerin.
The rest is defined as unregistered and are not subject to any control, no non-standard trailers and trailers was being manufactured in small workshops.
Kaynak: haberturk.com
Ürünlerimiz boyler,termosifon, LPG tüpleri, güneş enerjisi, dorse, tanker, büyük çaplı kazanlar, büyük çaplı boruların imalatında kullanılmaktadır.
Products boilers, water heaters, LPG ​​cylinders, solar energy, truck, tanker, a large-scale boilers, used in the manufacture of large diameter pipes.
Kaynak: haberortak.com
Treylerin diğer bir adı da "dorse"dir. Bunlar en çok kullanılan isimlendirmelerdir. Resmi kullanım adı ise "Yarırömork"tur. Treyler,
Kaynak: Treyler
Uluslararası adı T.I.R olan ve arkasına bağlanan dorse ya da treyleri çekme vazifesi gören araçlarda; arkada bağlı alan dorsenin fren
Kaynak: Havalı fren sistemi
kurbanları; FEMA'nın, ihtiyaçları olan yeni dorselerden değil de, ihtiyaçtan daha az miktarda kullanılmış birkaç dorse göndermesini eleştirdi.
Kaynak: Federal Acil Durum Yönetim Kurumu

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.