Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

erişebilme ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

erişebilme anlamı
is. Erişebilmek işi: "Bir kişinin ahlaklı olması için, o benim dediğim gerçek ahlaka erişebilmesi için bir iç âlemi olmalıdır." -N. Ataç.

"erişebilme" için örnek kullanımlar

Hükümet 500 yıl sonra depoya erişebilme garantisi istiyor.
500 years later, the government wants to guarantee access to the repository.
Kaynak: radikal.com.tr
Bu anlaşma Samsung'a Sharp'ın ekran üretim tesislerine de erişebilme imkanı tanıyacak.
This agreement will enable access to the Samsung Sharp's screen production facilities.
Kaynak: donanimhaber.com
Biz de Avea Uygulama Vitrini ile müşterilerimize milyonlarca uygulama arasında kaybolmadan istedikleri uygulamaya erişebilme imkanı sunuyoruz.
We have millions of customers with Avea Application Showcase of the application to access the application they want to offer the possibility of getting lost.
Kaynak: chip.com.tr
Gelir dışındaki göstergeler arasında protein gibi belli besinlerin tüketimi, ortalama ömür süresi ve güvenli su kaynaklarına erişebilme
Kaynak: Yaşam standardı
Müslüman kadınların camilere erişebilme hakkı talep edilmelidir. Müslüman olmayan feministlere, İslam'ın en cinsiyetçi ve gerici
Kaynak: İslamcı feminizm
Özellikler : Çok sayıda hesaba aynı anda erişebilme. Sekmeli konuşma özelliği. Eklentilerle yazılımı daha da işlevselleştirme. Birden fazla
Kaynak: Pidgin (yazılım)
öğrenme içeriğine erişebilme, dinamik olarak üretilen hizmetlerden yararlanma ve başkalarıyla iletişimde bulunmayı sağlayan bir öğrenme biçimidir.
Kaynak: M-öğrenme
kurabilme, herhangi bir yerde ve zamanda kullanılabilir durumda olma,bilgiye ihtiyaç duyulduğu anda erişebilme, ucuzluk ve yaygınlık sayılabilir.
Kaynak: E-öğrenme
bağımsızlığı kullanıcılara bir web tarayıcısı kullanarak bulundukları yer ve kullandıkları cihazdan bağımsız olarak sistemlere erişebilme imkanı tanır.
Kaynak: Bulut bilişim
Taoist meditasyonda solunum kontrolüne daha çok önem verilir ve meditasyon birtakım aşamalara erişebilme ustalığı olarak kabul edilir.
Kaynak: Meditasyon

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.