Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

gelik, (kelik) ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Tarama Sözlüğü

gelik, (kelik) anlamı
Çocuk ayakkabısı, patik.

"gelik, (kelik)" için örnek kullanımlar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Zonguldak ziyareti kapsamında Gelik beldesinde işçiler ile görüştü.
CHP Deputy Chairman Haluk Koc, the workers met with the town of Zonguldak Gelik within the scope of a visit.
Kaynak: haber3.com
Bize çocukluğumuzda Zonguldak'a Gelik'e, Karadon'a Jandarma sopasıyla götürülen ve bir daha haber alınamayan zoraki maden işçi kölelerinin hikâyeleri anlatılırdı.
Zonguldak childhood Us Gelik 'e, Karadon'a bat taken to the Gendarmerie and never heard a more far-fetched stories of mine workers were told their minions.
Kaynak: blog.milliyet.com.tr
Zonguldak merkeze bağlı Kilimli ve Gelik beldelerinde ruhsatsız olarak faaliyet gösteren yaklaşık 100 kömür ocağı sahibi ve çalışanı, TSO Başkanı Salih Demir'i ziyaret etti.
Zonguldak attached to the hub towns of Kalymnos and the bride operating as an unlicensed coal mine owner, and about 100 employees, TSO President Salih Demir visited.
Kaynak: bugun.com.tr
Zonguldak'ta, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kadın Platformu tarafından yapılan etkinlik ve yürüyüş sonrası Gelik beldesinde oturan Hacer Çelik, yetkililerden kardeşi için iş istedi.
Zonguldak, March 8 International Women's Day event conducted by the Women's Platform for walking and sitting in the town after the Gelik Hajar Steel, the authorities wanted to work for his brother.
Kaynak: haberciniz.biz

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.