Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Güçlükonak ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

Güçlükonak, -k'ı anlamı
öz. is. (güçlü'konağı) Şırnak iline bağlı ilçelerden biri.

"Güçlükonak" için örnek kullanımlar

Güçlükonak (Basan), Şırnak ili'nin bir ilçesidir. Nüfus : Eğitim: 2011'de ilçede eğitim kalitesinin arttırılması için Güçlükonak Okul Eğitim
Kaynak: Güçlükonak
Güçlükonak Katliamı, 15 Ocak 1996 tarihinde Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde 11 köylünün bir minibüs içerisinde kurşunlanıp, yakılmasıyla
Kaynak: Güçlükonak Katliamı
Çevrimli, Şırnak ilinin Güçlükonak ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Çevrimli, Güçlükonak
Boyuncuk, Şırnak ilinin Güçlükonak ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Boyuncuk, Güçlükonak
Ağaçyurdu, Şırnak ilinin Güçlükonak ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Ağaçyurdu, Güçlükonak
Akdizgin, Şırnak ilinin Güçlükonak ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün eski adı zivi dir. adını köyün üst kısmındaki kurtkalesi
Kaynak: Akdizgin, Güçlükonak
Erdurdu, Şırnak ilinin Güçlükonak ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Erdurdu, Güçlükonak
Akçakuşak, Şırnak ilinin Güçlükonak ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Akçakuşak, Güçlükonak
Demirboğaz, Şırnak ilinin Güçlükonak ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Demirboğaz, Güçlükonak
Dağyeli, Şırnak ilinin Güçlükonak ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Dağyeli, Güçlükonak
Koçtepe, Şırnak ilinin Güçlükonak ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Koçtepe, Güçlükonak
Kırkağaç, Şırnak ilinin Güçlükonak ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Mahallinde Binat ve Oveyna denen iki yerleşim yeri bir muhtarlık(Köy
Kaynak: Kırkağaç, Güçlükonak
Eskiyapı, Şırnak ilinin Güçlükonak ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Eskiyapı, Güçlükonak
Düğünyurdu, Şırnak ilinin Güçlükonak ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Düğünyurdu, Güçlükonak
Damlarca, Şırnak ilinin Güçlükonak ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Damlarca, Güçlükonak
Damlabaşı, Şırnak ilinin Güçlükonak ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Damlabaşı, Güçlükonak
Bulmuşlar, Şırnak ilinin Güçlükonak ilçesine bağlı bir köy dür. Kültür: Köy yerleşik düzende yaşayan bir topluluga aitti köyde tarım üst
Kaynak: Bulmuşlar, Güçlükonak
Çetinkaya, Şırnak ilinin Güçlükonak ilçesine bağlı bir köy dür. Altyapı bilgileri: Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak
Kaynak: Çetinkaya, Güçlükonak
Yenidemir, Şırnak ilinin Güçlükonak ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Yenidemir, Güçlükonak
Yağmurkuyusu, Şırnak ilinin Güçlükonak ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adı, köyün her tarafında bulunan yağmur kuyularından
Kaynak: Yağmurkuyusu, Güçlükonak

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.